آموزش شستن اجزای جاروبرقی
جاروبرقی یکی از مهم ترین لوازم برای نظافت خانه به شمار می آید. لازم است بدانید که خود جاروبرقی نیز نیاز به نظافت دارد. از این رو هوم خانه به صورت کامل آموزش شستن اجزای جاروبرقی را برای شما شرح خواهد داد. عدم نظافت به موقع جاروبرقی می تواند به سلامت این دستگاه آسیب وارد کرده و شما را متحمل هزینه های زیادی کند.
کاربر گرامی در صورتی که در مورد شستن اجزای جاروبرقی سوالی داشتید، می توانید در انتهای این مطلب آن را برای تکنسین های هوم خانه درج کنید.
اهمیت شستن اجزای جاروبرقی
جاروبرقی جزو وسایل پر استفاده در هر خانه ای به شمار می آید. افرادی که نسبت به کثیف بودن جاروبرقی خود حساسیت نشان دهند، می توانند به طول عمر دستگاه اضافه کرده و باعث سلامت آن شوند. جاروبرقی وسیله ای است که وظیفه دارد گرد و غبار و زباله ها را جمع آوری کرده و در داخل کیسه خود نگهداری کند. اگر اجزای جاروبرقی به صورت مستمر و دوره ای مورد نظافت و شست و شو قرار نگیرند، منجر به آسیب رسیدن به سلامت دستگاه خواهد شد. آموزش شستن اجزای جاروبرقی، جزو آموزش های مفیدی است که در چند مرحله ساده به شما نحوه نظافت جاروبرقی را یاد می دهد. با ما همراه باشید.
تمیز کردن جاروبرقی در 6 مرحله
شاید تصور کنید که شستن اجزای جاروبرقی کاری دشوار است. Homekhane تمیز کردن جاروبرقی در 6 مرحله را برای شما شرح داده است. شما می توانید به کمک این 6 مرحله به راحتی اجزای مختلف جاروبرقی خود را تمیز کنید.
مرحله اول: نحوه شستن لوله جاروبرقی
در مرحله اول تمیز کردن اجزای جاروبرقی، باید به سراغ لوله ها بروید. در ابتدا درب جاروبرقی را باز کنید، سپس لوازم جانبی مانند اتصالات، لوله و… را جدا کنید. حال با یک ماده ضد عفونی کننده ملایم و ضد بو، آن ها را تمیز کنید. برای این کار می توانید از وان حمام استفاده کنید.
مرحله دوم: شستن کیسه جاروبرقی
در مرحله دوم باید به سراغ کیسه جاروبرقی بروید. ابتدا کیسه جاروبرقی را باز کنید. حتما برای انجام این کار از ماسک استفاده کنید. گرد و خاک ناشی از کیسه جاروبرقی می تواند به ریه های شما آسیب وارد کند.
حال کیسه جاروبرقی را تخلیه نمایید و آن را در داخل یک تشت قرار دهید. مقدار مایع ظرفشویی به آن اضافه کنید و اجازه دهید به طور کامل خیس شود. حتما آن را به آرامی در داخل تشت تکان دهید تا گرد و خاک ها به بیرون بیاید. سپس کیسه را بیرون بیاورید و زیر آب به طور کامل شستشو دهید. تا زمانی که کیسه جاروبرقی به طور کامل خشک نشده است، آن را در جای خود قرار ندهید.
مرحله سوم: شستن فیلتر جاروبرقی
فیلتر جاروبرقی را از جای خود دربیاورید و با دقت و به آرامی زیر آب شست و شو دهید. اجازه دهید فیلتر جاروبرقی به طور کامل خشک شود. شما می توانید برای تعویض فیلتر جاروبرقی، در صورت نیاز اقدام کنید.
مرحله چهارم: تمیز کردن غلطک جاروبرقی
کفی جاروبرقی، جزو قسمت هایی است که بیش تر در معرض جمع شدن مو و نخ قرار می گیرد. باید در این مرحله به صورت کامل غلطک ها را بررسی کنید و با استفاده از قیچی به آرامی نخ ها و موهایی را که به دور چرخ ها جمع شده اند را جدا کنید. در زمان شستن اجزای جاروبرقی حتما با حوصله مراحل را انجام دهید.
مرحله پنجم: از بین بردن بوی بد جاروبرقی
یک دستمال نم دار بردارید و داخل محفظه جاروبرقی را به خوبی تمیز کنید. در صورتی که جاروبرقی شما بوی نا مطبوعی می دهد، چند روز درب آن را بگذارید و یا از صابون معطر برای تمیز نمودن آن استفاده کنید. همین طور می توانید از مواد معطر خانگی نیز بهره مند شوید.
مرحله ششم: نصب اجزای شسته شده جاروبرقی
در مرحله آخر باید تمامی اجزای شسته شده جاروبرقی را رد جای خود قرار دهید. توجه داشته باشید که پیش از اتصال آن ها به یکدیگر از خشک شدن کاملشان اطمینان خاطر کسب کنید.
وسایل مورد نیاز برای شستن اجزای جاروبرقی
شما برای شستن اجزای جاروبرقی، نیاز به لوازم و وسایلی دارید که با فراهم نمودن آن ها می توانید تمیز کردن جاروبرقی را با سرعت بیش تری انجام دهید:
- آب
- چاقو یا قیچی
- کیسه نو جاروبرقی
مراحل شستن اجزای جاروبرقی
شما می توانید از طریق مراحل زیر، به صورت گام به گام برای شستن اجزای جاروبرقی خود اقدام کنید:
- تمامی قطعات و لوازم جانبی جاروبرقی را با ماده ضد عفونی کننده ملایم مانند مایع دستشویی به خبوی شست و شو دهید.
- مایع ظرفشویی را در تشت بریزید و تمامی لوازم جانبی جاروبرقی را در ان بخیسانید.
- پس از نیم ساعت آن ها را با آب ولرم شست و شو دهید.
- لازم است بدانید که قطعات فلزی نباید از این روش تمیز شوند.
- کیسه جاروبرقی و فیلتر را از جای خود دربیاورید و با مایع دستشویی و آب به خوبی شست و شو دهید.
- داخل محفظه جاروبرقی را با استفاده از پارچه نمدار تمیز کنید.
- اگر جاروبرقی شما بو می دهد اجازه دهید چند روز درب آن باز بماند تا بوی آن برطرف وشد.
- حال که شستن قطعات جاروبرقی به اتمام رسیده است، پس از این که به طور کامل خشک شدند، آن ها را به یکدیگر متصل کنید.
شیوه تمیز کردن قطعات جاروبرقی
همان طور که می دانید جاروبرقی از بخش های مختلفی تشکیل شده است که باید در زمان شستن اجزای جاروبرقی هر کدام به شیوه منحصر به فردی تمیز شوند:
- قطعات جاروبرقی و تمامی اتصالات مانند لوله تلسکوپی، لوله خرطومی، پاکت جاروبرقی و… را از دستگاه جدا کنید.
- تمامی آن ها را با مواد شوینده ملایم شستشو دهید.
- در زمان خالی کردن کیسه جاروبرقی از ماسک استفاده کنید.
- بعد از جدا کردن فیلتر جاروبرقی آن را با آب ولرم و صابون شستشو دهید و اجازه دهید تا به طور کامل خشک شود.
- با استفاده از قیچی و چاقو، غلطک جاروبرقی یا همان برس را به خوبی تمیز کنید و مو و نخ ها را جدا کنید.
- با استفاده از دستمالی مرطوب، داخل محفظه جاروبرقی را تمیز کنید.
- شما می توانید برای خوشبو شدن محفظه جاروبرقی از مواد معطر ملایم استفاده کنید.
بررسی مراحل تمیز کردن جاروبرقی
مراحل شستن اجزای جاروبرقی، به طور کلی شامل موارد زیر می باشد. لازم است بدانید که باید این مراحل به صورت کامل و با صبر و حوصله انجام شود تا از آسیب های احتمالی به جاروبرقی جلوگیری شود.
- شستن لوله جاروبرقی
- شستن کیسه جاروبرقی
- تمیز کردن فیلتر جاروبرقی
- تمیز کردن غلطک جاروبرقی
- از بین بردن بوی بد جاروبرقی
0 دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است